El mes de Desembre ja arriba, i Cosesmenudes ha preparat diverses activitats i monogràfics per aquest mes.

 

Dissabte 3 de Desembre : 

llanesdecolorsAmigurumi Nadalenc (matí) : Llanes de Colors (Reus) torna a fer parada a la nostra botiga. L’anterior taller que ens va oferir la Laia va ser tot un èxit, així que donada la demanda que hem tingut aquests dies, us oferim una segona sessió d’Amigurumi. Preu del taller: 35€ Tots els materials estan inclosos.

 

 

 

yonolotirariaFotoTransfer (tarda) : Arriba a casa nostra un dels grans dins el món DIY, Javi de www.yonolotiraria.com, per oferir-nos un interessant taller de transferència d’imatge. En la seva pàgina web podeu trobar tots els tallers que ha estat oferint arreu d’Espanya,  i ara per segon cop a la nostra província es desplaça fins a Altafulla. Preu del taller: 25€ Tots els materials inclosos.

 

Dijous 8 de Desembre fins al Diumenge 11
barbieriShowroom Daniela Barbieri & Cosesmenudes ( Dijous 8 a Diumenge 11) : La reconeguda dissenyadora local Daniela Barbieri (www.dbarbieri.com) estarà al taller oferint el seu tradicional Showroom de temporada. Durant 4 dies podreu veure i adquirir els seus últims dissenys en moda sostenible, d’estil únic i grans acabats. I per completar el Showroom, Cosesmenudes exposarà l’artesania en argila polimèrica com són els collarets, les arracades…

 

Dissabte 17 de Desembre

banuriaQuímica Bàsica (matí) : El primer gran monogràfic d’argila polimèrica. Aquest taller estrella ens l’ofereix Núria ( Núria de Buna Alkarfa i dissenyadora de WiNNu ). Una gran oportunitat per començar l’experimentació amb l’argila i la gran varietat de tècniques que ens ofereix aquest material. Preu del taller: 40€ Tots els materials inclosos.

 

 

 

Recordeu que per a tots els tallers cal reservar la plaça amb antelació, ja sigui passant per la botiga o enviant un correu electrònic a hola@cosesmenudes.com especificant el vostre nom, el taller que ús interessa i un número de contacte.

Leave a Reply