A Cosesmenudes estem de canvis i modificacions en els tallers, així com seguim oferint els monogràfics dels dissabtes. Però comencem pel principi:

La graella de tallers setmanals que ús oferíem de febrer a maig ha patit bastants canvis.
Els dilluns seguim amb el curs de Dibuix i Pintura infantil en el seu horari habitual (17:30 a 18.30) però ara com a novetat hem obert un grup de Dibuix i Pintura per adults (a partir de 12 anys) en l’horari de 18.45 a 19.45
Els dimarts el curs d’argila polimèrica segueix ocupant gairebé tota la tarda. És el curs estrella del taller i podríem dir que quasi està complet, i es podria valorar oferir més hores en un altre dia segons demanda.
Els divendres oferim el nou curs Puntades d’il·lusió, dues hores a la tarda de taller multidisciplinari enfocat al fil i agulla ja sigui amb amigurumi, ganxet, drapet… el que el grup decideixi farem. Però sobretot amb un molt bon ambient distès i amè que permeti fluir la creativitat i els projectes personals.

2QuatTrimestreBo

I per dissabte 18 de febrer tenim el dia complet!! Monogràfics mati i tarda!!

Matí de Lettering. A les 10.30 del matí fins a les 13.00 podrem aprendre l’art de l’escriptura amb diferents estils. Per un preu de 25 € amb tots els materials ja inclosos. Queden molt poques places, no ho dubtis!

I a la tarda torna a casa nostra, Javi de Yonolotiraria.com, en aquesta ocasió amb el taller anomenat Malmas on aplicarem sobre uns marcs de fusta variades tècniques com són el decoupage, el chalk craquelat, o el marmolejat. De 17.30 a 20.00 i amb un preu de 36 € amb tots els materials inclosos. No deixis perdre aquesta oportunitat d’aprendre grans tècniques del millor mestre.

Lettering còpia Pòster gran de festa còpia

 

 

Leave a Reply